Tinder date loopt anders dan verwacht

07 augustus 2019 Redactie 2253
Tinder date loopt anders dan verwacht

Een Australische vrouw krijgt te maken met een agressieve man tijdens haar vakantie. De vrouw ontmoette een man genaamd Alain via Tinder, die liep anders af dan ze had verwacht.

Karen Sandler, uit Perth, heeft contact opgenomen met een 48-jarige man. In zijn Tinder profiel beschrijft hij zich als een in Zwitserland wonende, charmante, Harvard opgeleide advocaat en zakenman.

Volgens de digitale krant News hadden Karen en Alain afgelopen donderdag 1 augustus een afspraakje op Ibiza. Ze genoten ze van een lekker diner in een visrestaurant op het eiland en gingen vervolgens naar het huis van de man. Tot nu toe zo goed, legt deze Australische vrouw uit aan de pers in haar land.

Toen Karen besloot een taxi te bellen en te vertrekken, werd de charmante metgezel volgens haar verklaringen een gewelddadige agressor. Toen ze afscheid van hem wilde nemen, zei ze dat hij haar op haar hoofd sloeg en dat ze van de trap viel, "gelukkig kwam de taxi aan en de chauffeur haastte zich om haar te helpen, zette haar in zijn taxi en bracht haar naar het ziekenhuis", Karen had een hersenschudding, een snee bij de ogen en andere kneuzingen.

 

 

Bron: News