* tip * Can Terra Ibiza

27 mei 2017 Lisa 287
* tip * Can Terra Ibiza

Can Terra is een gezellig tapas restaurant, gelegen in het centrum van Ibiza, en is sinds 2014 al de ''place to be'' in de stad. Het restaurant ligt aan de weg van de rotonde bij Vilapark richting Dalt Villa.

Bij Can Terra kan je dineren in een trendy sfeer, waarbij je kan kiezen uit een typerend Baskisch menu, waarbij de pinxtos (Spaanse hapjes op een stokje) zeker een aanrader zijn. Naast de hoogstaande pinxtos kun je ook kiezen uit een van de heerlijke vis of vleesgerechten,waarbij het restaurant bekend staat om zijn entrecote. Zin in een lekker drankje voor bij het diner, kies dan voor een van de vele soorten gin tonics, een rode wijn, of een verfrissende Aperol Spritz. Het restaurant heeft ook een knusse achtertuin, waarin het heerlijk is om met het het warme weer buiten te zitten.

De bediening is er erg vriendelijk en professioneel, wat  natuurlijk ook bijdraagt aan de gehele beleving als je uit eten gaat. Het restaurant is zowel bekend bij locals, als bij toeristen, waardoor het een druk bezocht restaurant is. Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om te reserveren, hierbij wil ik je dan ook als tip meegeven dat het mogelijk is wanneer je binnen bent om je vanaf 19.00 op een lijst te laten zetten, waarbij je binnen een half uur een tafel krijgt.