Top 10 mooiste Instagram hotspots op Ibiza

25 maart 2018 Lisa 1008

Misschien is het nog net iets te enthousiast om te zeggen dat de zomer bijna gaat beginnen, maar we weten allemaal dat die sneller voor onze neus staat dan we vaak denken. Dus speciaal voor jullie heeft Ibiza Vandaag een top 10 mooiste instagram hotspots bij elkaar verzameld, zodat je deze zomer je feed wat op kan leuken en tegelijkertijd je vrienden jaloers kan maken. Ibiza is namelijk een prachtig eiland, vol met mooie landschappen, spectaculaire baaitjes en waanzinnige stranden. Dus alle insta-influencers, deze locaties mogen zeker niet op jouw instagram ontbreken tijdens je vakantie op Ibiza.

ATLANTIS

Het voelt bijna magisch, dit stukje eeuwenoude cultuur aan de westelijke kust van Ibiza. Wanneer je bij Cala d’Hort in de buurt bent moet je even zoeken om dit pracht stukje te vinden, maar ach, dan heb je ook wat!

IBIZA HENGE

Om in de spirituele en magische sferen te blijven gaan we door met de ‘Ibiza Henge’ , een spectaculair beeldhouwwerk vlakbij Cala Llentia. Het kunstwerk bestaat uit een soort halve cirkel van stenen pilaren, die wel 10 meter hoog zijn. Dit gave kunstwerk is onmisbaar voor de echte instagrammer.

CALA TARIDA

Het langste en breedste strand op Ibiza, Cala Tarida, behoort ook gelijk tot één van de mooiste stranden op het eiland. De combinatie van het witte zand en het azuurblauwe water maakt Cala Tarida natuurlijk onmisbaar op jouw instagram feed.

DALT VILA

Boven aan Ibiza stad kan je het oude gedeelte van de stad vinden. Het 'oude stadje' , met haar waanzinnige uitzichten, smalle straatjes en oude architectuur, maakt deze locatie ideaal voor elke fotograaf.

ES VEDRA

De mysterieuze Es Vesdra is toch wel de meest iconische instagram hotspot op het eiland. De rots die vlak voor de kust van Ibiza ligt, is ook nog eens een van de meest magnetische plekken ter wereld en zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

FORMENTERA

Ibiza’s zuster eiland Formentera hoort sowieso op elke Ibiza-to-do list te staan. Er is van alles te beleven op dit prachtige eiland, en veel toeristen kiezen er voor om met de fiets of scooter dit te ontdekken. Formentera heeft fantastische stranden en baaitjes, die je wel moet vastleggen op de camera.

LAS DALIAS HIPPIE MARKT

Ervaar het echte hippie gevoel op de Las Dalias markt in San Carlos. De hippie markt trekt ieder jaar veel toeristen en ook voor alle instagrammers onder ons is dit een leuke plek om heen te gaan. Al deze gave handgemaakte kunst, kleren en sieraden zorgen gegarandeerd voor een vrolijk feed.

SA CALETA

Aan de zuidelijke kan van Ibiza kan je de prachtige kusten van Sa Caleta vinden. Een ideale spot om tot rust te komen en even aan alle Ibiza gekte te ontsnappen.

SA TALAIASSA

Voor iedereen die de perfecte landschap foto wil schieten, die hoeft niet verder te kijken dan Sa Talaiassa. Vanaf dit hoogste punt op Ibiza heb je het meest waanzinnige uitzicht over heel het eiland.

SAN ANTONIO'S SUNSET STRIP

Net voorbij de haven van San Antonio, vind je één van de beste spots van heel de Balearen om de zonsondergang te bekijken. Op de sunset strip zijn veel gezellige cafés en lounges zoals het bekende Café del Mar en Café Mambo, zodat je behalve van een waanzinnige sunset ook nog eens kan genieten van een overheerlijke cocktail. Enjoy the Ibiza life baby!