Top 4 leukste dingen voor kinderen op Ibiza

03 maart 2020 Redactie 689
Top 4 leukste dingen voor kinderen op Ibiza

Top 4 leukste dingen met kinderen op Ibiza:

Of je nou naar Ibiza komt voor de gave feesten, voor de mooie strandjes of voor een familievakantie met kinderen, Ibiza heeft het allemaal. Wij van Ibizavandaag hebben een top 4 gemaakt met de leukste dingen om te doen samen met kinderen.

Karten:

In San Antonio zit een kartbaan die zowel voor kinderen (vanaf 4 jaar) als voor volwassenen geschikt zijn. Er zijn speciale karts voor kinderen en er zijn zogenoemde ‘twin’ karts voor twee personen. Karten is een perfecte bezigheid om te doen op een dag dat de zon even verdwenen is, of in de morgen als de zon no niet te vel schijnt. Prijzen zijn vanaf 10 euro per persoon. Het adres is: Ctra. Ibiza, San Antonio, km 14 07820 San Antonio.

Dagje waterpark Aguamar:

Voor een dagje naar het waterpark reizen we af naar Playa d’en bossa. Daar vind je het waterpark Aguamar, waar verschillende glijbanen en zwembaden zijn. Een groot park is het zeker niet maar voor kinderen is het dé perfecte plek om een dag vol plezier te hebben. Er zijn op het park meerdere eetgelegenheden te vinden. Wel worden er voor strandbedjes een extra prijs gerekend. Het waterpark is te vinden op het adres: Ctra. De Platja d'en Bossa, s/n, 07817 Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears.

 Een bezoek aan Benirràs:

Iedere zondag is in Benirràs een open air optreden. De echte locals spelen er op trommels en vele toeristen kijken toe. Iedereen is vrolijk en danst vrolijk op de livemuziek. Er hangt een hele ontspannen sfeer, waardoor het geschikt is voor kinderen. Het adres van dit leuke plekje is: Lugar Venda de Benirras, 154, 07815 Sant Joan de Labritja, Illes Balears.

Cap Blanc Aquarium:

Neem een kijkje in het diepen bij het Aquarium Cap Blanc.  Het is een klein en knus aquarium waar je prima je een ochtend kan vermaken. Omdat het een klein aquarium is het aan te raden om er heen te gaan als tussenstop of als ochtend besteding. Adres: Carrera Cala Gracio S/N, 07820, Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Spanje.

Dit was onze top 4 voor een vakantie naar Ibiza met kinderen. wij wensen jullie alvast veel plezier met deze leuke activiteiten!