Tragisch verhaal - een jongen Brit (14), sterft op nieuwjaarsdag in Ibiza - 24 uur na zijn verjaardag

08 januari 2019 Redactie 1193
Tragisch verhaal - een jongen Brit (14), sterft op nieuwjaarsdag in Ibiza - 24 uur na zijn verjaardag

Tragische Brit, 14, sterft op nieuwjaarsdag in Ibiza - 24 uur na zijn verjaardag

De tiener werd door een auto geraakt op een weg van Ibiza naar Portinax op het Spaanse vakantie-eiland. Hij stierf tragisch in de crash om 22.30 uur, slechts een dag na het vieren van zijn 14e verjaardag

Lokale rapporten zeggen dat de jongen de weg overstak met koffers vanaf een auto naar zijn huis toen hij werd geraakt door de Ford Fiesta. De familie die in de Ford zaten, krijgt nu counseling vanwege het trauma dat ze hebben opgelopen.

Een bron van de Guardia Civil zei: "Er zal een volledig onderzoek worden uitgevoerd, maar er is in dit stadium niets om aan te geven dat de bestuurder op de een of andere manier in gebreke was gebleven. "De jongere die stierf was op dat moment in het midden van de weg en droeg donkere kleding zonder een reflecterend jack.

De bestuurder kon niets doen om hem te ontwijken. Hij werd getest op alcohol en drugs gebruik maar de test was negatief voor drank en drugs. De politie voegde eraan toe dat de jongere, die niet is genoemd, midden op de weg was toen hij werd geraakt en geen reflecterend jack droeg. Het was niet meteen duidelijk of de Britse jongen op Ibiza woonde of op vakantie was op het eiland. Maar een lokale krant verklaarde dat de jongen op Ibiza woonde.

Aanvullende rapportage door Gerard Couzens