Trouwen op het prachtige Ibiza

12 november 2019 Redactie 909
Trouwen op het prachtige Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland om vakantie te vieren, te genieten van de prachtige stranden en het mooie weer, maar het neemt ook nog steeds toe in populariteit toe als trouwbestemming. Ibiza biedt het perfecte plaatje voor iedereen die wil trouwen op een zonnige bestemming, met prachtig light en een betoverende omgeving. Wil je trouwen aan het water, in een mooie landelijke setting of in de tuin van een gehuurde villa? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar waar begin je eigenlijk?


Als je beslist om te gaan trouwen wordt je overspoeld met ideeën en inspiratie, dit kan nogal overweldigend zijn om alles binnen die ene speciale dag te plannen.
Op een bestemming die anders is dan waar je woont is dat nog lastiger dus bij deze een aantal de tips.

1 – Ga op bezoek!
Het klinkt misschien gek maar sommige mensen trouwen op een locatie waar ze nooit eerder geweest zijn. Dit kan misschien leuk zijn als verrassingsfactor maar het kan ook een enorme tegenvaller zijn. Zodra je hebt gekozen voor Ibiza, ga er naartoe met de mindset op trouwinspiratie op te doen, bezoek locaties, spreek met mensen en tast af waar je je prettig voelt. 

2 – Maak een budget.
Het is erg moeilijk om van te voren te zeggen wat ene huwelijk kost. Dit is namelijk afhankelijk van zoveel verschillende factoren zoals grootte van de groep, locatie, niveau (wil je super sjiek of juist basic), tijd van het jaar, activiteiten en voorzieningen. Met voorzieningen bedoel ik de dingen die je voor je gasten wil betalen.  Zet grof uit hoe je wil dat je dag eruit ziet en overleg met je wedding planner het beste plan van aanpak.

3 – Neem de tijd
Het plannen van een huwelijk kost tijd, dat is al zo als je in je eigen woonplaats trouwt, maar een bruiloft in het buitenland plannen kost nog meer tijd. Als je alles goed geregeld wil hebben zorg dat je minimaal een half jaar de tijd neemt om alles goed te plannen en uit te zoeken.

4 – Werk met professionals
Het is belangrijk dat je de mensen met wie je werkt op het eiland kan vertrouwen. Resa Victoria kan helpen en adviseren. Qua locaties is het belangrijk dat ze voldoen aan al je wensen, Resa Victoria heeft een groot portfolio aan villa’s en huizen die ruim zijn opgezet, een prachtige tuin of uitzicht hebben en, ook erg belangrijk, een evenement vergunning hebben, zodat je onbezorgd je mooiste dag op het eiland kan beleven!

Wil je ook trouwen op Ibiza, of elders in Spanje en wil je meer informatie? Neem dat vrijblijvend contact op Resa Victoria of de verhuur afdeling RV Collexion

[email protected]

[email protected]