Het uitgaansseizoen gaat weer van start!

27 februari 2023 Redactie 292
Het uitgaansseizoen gaat weer van start!

 

 

Nadat veel grote clubs hun deuren voor een tijdje hadden gesloten is het weer tijd voor de opening van de clubs. De openingsfeesten zijn legendarische en spectaculair om het uitgaansseizoen af te trappen. Het begint al in april tot eind mei met feesten om niet te missen. De openingsfeesten zijn groots en meestal snel uitverkocht dus wees er vroeg bij.

Hier zijn een paar van de grootste openingsfeesten van de grootste clubs van Ibiza:

 

Club Pacha:

Deze club bestaat als sinds 1973 en staat bekend om de exotische sfeer en meerdere zalen waar je kan genieten van verschillende genres muziek. Dit jaar viert de club hun 50 jaar jubileum en beloven ze een spectaculair openingsfeest. De ‘GRAND OPENING’ vindt plaats op 23 April. De minimale leeftijd is 18+. Voor meer informatie en tickets: Grand Opening Party (pacha.com)

 

Club Amnesia:

In 1990 kwam de club in de handen van de huidige eigenaar. Veel bekende Dj’s zoals Carl Cox, Paul Van Dyk, Skrillex, Diplo en nog meer hebben zich aangesloten bij de club. In 2007, 2008,2009 en 2011 is Amnesia bekroond als de BEST GLOBAL CLUB. Het openingsfeest is 28 april en is niet te missen! Voor meer informatie en tickets: Amnesia Ibiza - Kalender April 2022

 

Club Hï Ibiza

Deze club was vorig jaar officieel ’s werelds nummer 1 club volgens DJ mag. De club opende hun deuren voor de eerste keer in 2017 en behoort  sindsdien tot één van de grootste namen in de elektronische muziekscene. Hï Ibiza opent hun deuren met een knallend openingsfeest op 29 april.

Voor meer info en tickets: Hï Ibiza Club bij ons | Hï Ibiza (hiibiza.com)

 

Club Eden Ibiza:

Ook één van de populairste clubs in Ibiza met het beste soundsystem van het eiland, opent het seizoen met een knallend feest. Eden opent het seizoen met de al eerdere succesvolle editie DEFECTED. Met een avond vol housemuziek keert DEFECTED elke vrijdag terug in Club Eden. Het openingsfeest is op 5 mei en belooft een spectaculaire avond te worden.

Voor meer informatie en tickets: DEFECTED IBIZA - EDEN - 5 MEI (liveit.io)

 

Bron foto: Pixabay

Corendon lekkerboats side Lekkerboats