Unieke kijk op Ibiza

06 november 2014 Redactie 233

[caption id="attachment_16100" align="alignleft" width="300"]Het strand Es Cavallet door de lens van Jaime BROTONS. Foto: Jaime BROTONS Het strand Es Cavallet door de lens van James BROTONS.
Foto: Jaime BROTONS[/caption]

IBIZA - Wanneer je de foto's van Jaime BROTONS bekijkt, is het bijna ondenkbaar dat je je op dat moment niet even wilt verplaatsen in het leven van een vogel. Lucht- en panoramafoto's zijn een specialisme van deze paraglider.

 

Meer dan drie jaar geleden begon Jaime met het experimenteren met digitale camera's en lenzen vanuit verschillende apparaten, zoals zweefvliegtuigen, paragliders, helikopters, ballonnen, drones, kranen, palen en hoge gebouwen. Geheel zonder enige vorm van hoogtevrees kunnen we rustig stellen. Hij verkende grote delen van Ibiza vanuit de lucht: " Portinatx, Es Canar, Dalt Vila, Cala Comte ... en zijn favoriete plek Es Cavallet.

 

Jaime fotografeert het liefste in de vroege ochtenduren omdat dan het licht het mooiste is.Ik probeer zo min mogelijk de natuur te verstoren ook zegt de fotograaf.