Urban feesten op Ibiza

18 juli 2019 Redactie 1341
Urban feesten op Ibiza

Deze zomer wordt Ibiza overgenomen door de urban koorts en we vinden het geweldig. Nu erkend als een van de beste genres ter wereld, hebben urban beats hier op het feesteiland een grote aanwezigheid.

HI
RICHBITCH is het enige urban feest dat je vind op maandag in deze super club. Van 15 juli tot en met 26 augustus zal dit feest enkele van de grootste namen uit de urban scene laten komen, zodat je een episch feest kunt verwachten. Het seizoen omvat onder andere Tyga, Trey Songz, Don Omar en Steflon Don om er maar een paar te noemen.

PACHA
Latin en Reggaeton-ster J Balvin heeft deze zomer de dansvloer elke dinsdag van Pacha bestormd. Talrijke prijzen en immense erkenning voor zijn succes in de Latijns-Amerikaanse muziekscene maken hem de perfecte gastheer voor deze leuke fiesta. Door de klanken van de elektronische dansmuziek te combineren met invloeden uit zijn Colombiaanse afkomst, biedt de zanger hier op Ibiza iets heel anders aan. Met nog maar één feestje over voor de zomer - op dinsdag 23 juli - kun je beter snel gaan als je dit nog wilt meemaken.

PRIVILEGE
Werelds grootste nachtclub Privilege, lanceerde dit seizoen een spannend nieuw concept met een urban twist. Brutal is het zaterdagavondfeest dat de klanken van elektronica en latin combineert tot een heftig urban feest. Naast de legendarische productie die de clubbers onderdompelt in een utopie van kleur en licht zijn er een aantal zeer spannende namen. Karol G, Wisin & Yandel, Farruko en Zion & Lennox zijn allemaal opvallende acts op de line-up. Bereid je voor op de warme klanken van deze Latijns-Amerikaanse fiesta tot 28 september elke zaterdag.

USHUAIA
Als je van vrolijke Latijnse vibes houdt, dan is MUCHO IBIZA iedere zondag het feest voor jou. In de openluchtlocatie Ushuaïa is dit feest een explosie van zomerfestival vibes. Door de combinatie van DJ's en live optredens, zien de seizoensgebonden line-ups de nummers van Daddy Yankee, Fogon Soundsystem, Kay en Ale Zuber voor de tunes zorgen. Als een van de meest levendige stijlen van dansmuziek op dit moment zijn Latin-tracks gegarandeerd de hele nacht in beweging.

SWAG
Verborgen in Playa d'en Bossa ligt de droom van elke urban raver - een club die elke avond het genre viert. De SWAG staat bekend als een pionier in de urban/Ibiza-fusie en is uitgegroeid tot een centrum voor feestgangers om hun favoriete hiphop-, r'n'b-, val- en dancehall-geluiden te horen. Breng je wilde kant naar boven met SWAG's Zondagavond Safari feesten. Dans door de muzikale jungle van val, reggaeton en valstrik en laat je meeslepen door de geluiden van de Canarische Eilanden.