Ushuaïa beste club ter wereld

09 oktober 2015 Redactie 299

ina-uitreikingIBIZA - Tijdens de uitreikingen van de prijzen van de International Nightlife Association in het Hardrock Hotel Ibiza gisteravond, won de beachclub Ushuaïa de prijs voor de beste club ter wereld.

De uitreiking van de prijzen die jaarlijks uitgereikt worden geschiedt afwisselend tussen Las Vegas en Ibiza en dit jaar was het de beurt aan Ibiza. Er was een gala waarbij zo'n 300 personen aanwezig waren uit de branche, maar ook de kopstukken van de Consell.

Andere prijswinnaars waren Ricardo Urgell (de eigenaar van Pacha) voor zijn carrière en de Hakkasan Group uit de USA voor onder andere de beste marketing campagne. Club Xs uit Las Vegas won de prijs voor de beste klantenservice. Ook Funktion One viel in de prijzen met het beste geluidsysteem en dan met name die op festivals.

In de categorie van de franchises was het Space Moskou, in Rusland, wat de hoofdprijs pakte, terwijl Warung in Brazilië werd beloond als de meest originele club.

De Verenigde Staten was het land wat de meeste kandidaten leverde voor de prestigieuze lijst van de top 100 beste clubs in de wereld met 20 kandidaten, gevolgd door Spanje met tien clubs; Verenigd Koninkrijk, met zes; Italië, Frankrijk en Brazilië met vijf elk; Duitsland, Tsjechië, Kroatië en de Verenigde Arabische Emiraten, dragen drie elk; Japan, Griekenland, Nederland, Israël, Bulgarije, Zwitserland, Canada, China, Mexico en België, met twee; en vervolgens de landen met één club in de lijst: Costa Rica, de Filippijnen, India, Indonesië, Korea, Malta, Marokko, Paraguay, Polen, Portugal, Zuid-Afrika, Turkije, Singapore, Zweden en Rusland.