Ushuaïa closing party

06 oktober 2018 Redactie 401
Ushuaïa closing party

Ondanks steeds meer concurrentie op het eiland, is Ushuaïa nog altijd razend populair. Het partyhotel in Playa d’en Bossa heeft namelijk ook dit jaar weer een enorm succesvolle zomer beleefd. Vandaag zal het seizoen gesloten worden met een mega closing party, wat tegelijkertijd ook de laatste editie van ANTS zal zijn voor dit jaar.

 

Op zaterdag 6 oktober zal Ushuaïa alle grootste techno DJ’s van nu verzamelen om nog een keer dit seizoen een spectaculaire productie neer te zetten. Bij Ushuaïa gaat het dan ook niet alleen maar om muziek, ook de aankleding, lasers en visuals zijn allemaal part of the show. Het is niet voor niets nog steeds de favoriete uitgaanslocatie onder alle Dutchies op Ibiza.

 

De line-up voor de ANTS en Ushuaïa closing is samengesteld uit een breed scala aan internationaal techno talent. Zo zullen Ushuaïa resident Luciano, Carl Craig, Camelphat en Andrea Oliva op het programma voor vandaag staan.

 

Speciaal voor de closing party begint het feest eerder dan gebruikelijk, namelijk al om 12 uur ’s middags.

 

Er zijn verschillende tickets beschikbaar. Als je voor 14.00 binnen bent, betaal je maar 25 euro, daarna gaat de prijs om de twee uur omhoog. Als je na 18.00 naar binnen gaat kost het je 60 euro, dus kom op tijd!