Ushuaïa Ibiza kondigt line-up openingsfeest aan

10 maart 2017 Lisa 244
Ushuaïa Ibiza kondigt line-up openingsfeest aan

Ushuaïa Ibiza heeft haar definitieve line-up bekend gemaakt voor het grote openingsfeest wat zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Het openingsfeest is met niemand minder dan de legendarische dj Paul Kalkbrenner. Hij zal het seizoen openen met een gloednieuw concept onder de naam 'Back to the Future’. Dit concept is geïnspireerd op het succes van zijn Back to the Future mixtapes. Hierbij neemt hij je mee in zijn persoonlijke geschiedenis van elektronische muziek, waarbij een aantal verfrissende namen hem zullen aanvullen.

Ook de Engelse DJ Steve Lawler zal aanwezig zijn, die bekend staat om zijn tech/house style waarvoor hij afgelopen jaren zeer is bewonderd op het eiland.  Naast hem zal de Britse muzikant Eats Everything hem vergezellen met een koffer vol exclusieve tracks.

Andere namen die zijn bevestigd zijn de Italiaanse Davide Squillace Sienda en de Duitse producer Martin Buttirch, zij zullen een back2back set draaien. Hierin zullen zij hun kenmerkende geluid met het publiek delen. Andrea Oliva zal zorgen voor het speciale tintje die alleen hij weet te brengen. Uner zal het krachtige geluid van de meest geavanceerde techno vertegenwoordigen.

Tot slot staan ook de opkomende artiesten van dit moment geprogrammeerd, Raul Rodriuez en Francisco Allendes maken de line-up af.

[/s2If]