Ushuaïa onthult haar closing party line-up

20 september 2017 Lisa 236
Ushuaïa onthult haar closing party line-up

Eindelijk is het zo ver. De line-up van één van de hotste closing parties van het jaar is bekend gemaakt. De wereldberoemde beach club Ushuaïa Ibiza brengt ook dit jaar weer een scala aan talent om het seizoen op hoog niveau af te sluiten.

Op zaterdag 7 oktober zal de iconische Ibiza hotspot natuurlijk resident DJ Luciano op het programma hebben, maar ook Glasgow’s getalenteerde Jackmaster en ANTS voortouwdrager Andrea Olivia zullen het publiek verassen met een onvergetelijke showcase.

Ook talent van eigen bodem Joris Voorn zal Ushuaïa voor de laatste keer dit seizoen op zijn kop zetten. Verder zullen de geliefde Francisco Allendes, Kölsch en Dublin hun set te gehore brengen op de populairste locatie van Ibiza.

Ushuaïa weet als geen ander hoe ze flink moeten uitpakken. Verwacht deze zaterdag dan ook sensationele lichtshows, confetti, dansers en ander spectaculair entertainment.

Net zoals alle opening en closing parties, zullen de tijden van het feest verlengd worden. De Ushuaïa closing zal vanaf 14:00 uur beginnen en tot in de vroege uurtjes door gaan.

Door de enorme populariteit van de closing fiësta, is het wel handig om alvast tickets te kopen. Voorkom teleurstelling en mis dit niet!