Vagabundos in Booom! gaat van start

19 juli 2013 Redactie 290

vagabundosHet seizoen van Ibiza in 2013 zal de geschiedenis in gaan als het seizoen van de veranderingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verhuizing van Vagabundos naar Booom!, de nieuwste parel aan de botafoq in Ibiza.

Met een schat aan speciale gasten, oud en nieuw, start het volgende hoofdstuk in de Vagabundos story op zondag 21 juli met Cadenza Music held Ernesto Ferreyra als inleiding van het spektakel. Mirko Loko draait samen met techno legende en zeer speciale gast Carl Craig een goddeloze B2B op het programma gezet en niemand minder dan Luciano zal daarna de decks overnemen.

Je kunt verwachten dat er een hele reeks speciale gasten te zien zal zijn op de wekelijkse zondagavonden bij Booom! zoals Josh Wink, Derrick May, Cassius, Radioslave en Guillaume & The Coutu Dumonts, aangevuld door dj's rechtstreeks uit de Vagabundos stal: Andrea Oliva, Michel Cleis, Argy , Laurent Bovey & Cesar Merveille.

Het organiseren van 12 avonden in het seizoen zal een keur aan nieuwe talenten bieden, die nieuwe geluiden zullen laten horen, maar een ding zal altijd hetzelfde blijven, en dat is de ware geest van Vagabundos.

Tickets: http://www.booomibiza.com/

vagabundos-opening-flyer