Valentijnsdag op Ibiza

08 februari 2023 Redactie 285
Valentijnsdag op Ibiza

Valentijnsdag komt eraan en ook in Ibiza kan je de dag van de liefde vieren of hoe ze het in Ibiza noemen: San Valentín, el día de los enamorados (de dag van de liefde).
Iets met je partner doen of je partner verrassen? Dat kan ook op Ibiza. Hier op een rijtje een paar leuke activiteiten op Ibiza voor Valentijnsdag. 
 

Een wandeling door de vallei van Santa Agnes.
Wil je romantisch met je partner genieten van de mooie amandelbloesem in een mooi natuurgebied? Dan moet je zeker hier naar toe. Ook in februari wanneer de bloeiperiode al is begonnen, kan je genieten van de amandelbloesem. Na de wandeling kan je naar de Con Cosmi bar om te genieten van de bekendste tortilla’s van het eiland. Ook is de bar direct naast de prachtige Santa Agnes kerk en kan je ook nog eens genieten van een mooi uitzicht. 

Neem een bootje naar het zustereiland Formentera.
Dit eiland is prachtig en heel romantisch om naartoe te gaan samen met je partner. Wil je genieten van een rustige plek met weinig toeristen in deze periode, dan is Formentera perfect. Het eiland is namelijk het kleinste bewoonde eiland van de Spaanse regio Balearen. In rust kan je genieten van de prachtige baaien, kliffen en adembenemende uitzichten. Er zijn genoeg bootjes die vanuit Ibiza varen naar het eiland en het duurt maar 25 minuutjes. Met de mooie witte stranden en kristalhelder water is het een perfecte plek om jouw Valentijnsdag te spenderen. Om tickets voor een boot te kopen kan je naar deze website: www.directferries.nl 

Naar de bioscoop in Ibiza.
Er zijn genoeg bioscopen op Ibiza. Ook zijn er meerdere openluchtbioscopen waar je kan genieten van een film onder de mooie sterrenhemel. Hoe romantisch is dat? Tip: zoek ‘openluchtbioscopen in Ibiza’ op en je vindt alle parels. Geniet samen met je partner van een film onder de sterrenhemel met een glas champagne. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer activiteiten te doen tijdens Valentijnsdag maar dit zijn de drie die er echt tussen uitsprongen.

Bron foto: Pixabay

lekkerboats side Lekkerboats Corendon