Van doop naar Ibiza

24 augustus 2019 Redactie 1549
Van doop naar Ibiza

Een vrouw gaat voor een doop in het Verenigd Koninkrijk en heeft net een feestje gehad op Ibiza. De waanzin kostte de vrouw, die aan haar baas uitleg moest geven over haar afwezigheid op het werk.

Wat begon als een normale doop, werd uiteindelijk waanzin voor Rachael Wynn, een Britse vrouw waarvan de zaken uit de hand liepen. Wynn, 32 jaar, vertelt dat ze afgelopen zondag op Ibiza is geland met niet meer dan een zijden jurk, een paspoort en een bankkaart. Tijdens de ceremonie, al in dronken toestand, besloot de vrouw een vlucht te nemen om zich te presenteren op het eiland, waar enkele vrienden de verjaardag van een van hen vierden.

"Het is het domste wat ik ooit heb gedaan", geeft de vrouw toe. "Ik was bij een doop en het was ook de verjaardag van mijn vriend die dag, dus ik ging naar zijn huis na de viering. Ze waren al op Ibiza en boden aan om daarheen te gaan, dus ik deed het," geeft ze toe.

"Mijn baas werd behoorlijk boos op me, maar ik denk dat hij er overheen is. Hij zal teleurgesteld zijn, maar gelukkig zal hij uiteindelijk de leuke kant ervan zien," zei de hoopvolle Wynn, aan wie de waanzin niets meer en niets minder dan 800 euro kost.