Vanaf vandaag online: Ibiza Casas

16 december 2012 Redactie 266

logo ibizacasasEen huis adverteren voor de zomerverhuur is knap duur geworden door de jaren heen. Grote websites hanteren steeds hogere tarieven. Om deze trend voor eens en voor altijd te doorbreken, is er een nieuwe website gemaakt op initiatief van Ibizavandaag, met de passende naam Ibiza Casas: www.ibizacasas.es
Met deze doorbraak door alles gratis aan te bieden worden concurrerende websites meteen op grote achterstand gezet.

Of je nu eigenaar bent van een appartement, een villa, een boerderij of een bed & breakfast, dat maakt allemaal niet uit. Iedereen kan gratis adverteren op IbizaCasas. Je kunt je advertentie erg compleet aanbieden want de website biedt je de mogelijkheid om 25 foto's bij je advertentie te plaatsen en zelfs een video als je dat wenst. Uiteraard toon je de locatie van je aanbod en de faciliteiten. Bezoekers kunnen op een duidelijke en eenvoudige manier kiezen en mochten ze over willen gaan tot boeken, dan brengt de website jullie rechtstreeks met elkaar in contact. Aanbieders kunnen zelfs hun boekingen regelen via de website indien gewenst en aangeven wanneer het object nog beschikbaar is uiteraard.

Zowel voor de plaatsing als voor een eventuele boeking worden geen fees, commissies of andere kosten in rekening gebracht. Gratis, zonder addertjes onder het gras!

Ook professionals zijn welkom, zij kunnen 5 verschillende objecten plaatsen en tegen betaling zelfs 25 stuks.
Ibizacasas.es is naast Ibizaweer.nl, Ibiza-magazine.nl en Ibizavandaag.nl onderdeel van een rollout van 1xl webdesign en concepts. Voor de zomer van 2013 begint zullen nog enkele baanbrekende concepten gelanceerd worden.

www.ibizacasas.es

Screenshot IbizaCasas