vanavond : Eden Opening Party

23 mei 2018 Lisa 213

Oke, ik begrijp het natuurlijk best dat je een ontzettend druk schema hebt met alle opening parties op het eiland. Terwijl ik dit schrijf ben jij pas waarschijnlijk net weer bijgekomen van de opening party van DC10 afgelopen maandag en die onvermijdelijke kater die daar gegarandeerd bij hoort. En hoewel je het op dit moment waarschijnlijk niet voor kan stellen, zal je toch echt weer je dansschoenen aan gaan trekken vanavond. Want één ding is zeker, als je de opening party van Eden gaat missen vanavond, zullen je FOMO (fear of missing out) gevoelens je heel de zomer nog achtervolgen.

Vanavond, woensdag 23 mei, zal Eden haar deuren weer openen voor wat het meest succesvolle seizoen tot nu toe belooft te worden. De club ken je vast wel, hij ligt midden in San Antonio en is uitgegroeid tot één van de hotste uitgaanslocaties op het eiland. En aangezien Eden iedere week samen met Defected de beste house DJ’s van dit moment aan het grote publiek presenteert, zonder dat je daar gelijk een weeksalaris aan kwijt bent, is dat ook best wel logisch.

Eden staat bekend om haar kwaliteit line-ups van house, techno en techhouse talent, en ook vanavond zal daar zeker geen uitzondering op zijn. Tijdens de Eden opening zal de Fatima Hajji weer plaatsnemen achter de spectaculaire DJ booth in Eden. De Spaanse techno queen trekt wereldwijd iedere week volle zalen, dus wij zijn super benieuwd naar haar set vanavond. Maar ook het Britse techno talent Jay Lumen staat op het programma tijdens de opening party. Deze set zal erg spectaculair worden, behalve dat Jay Lumen natuurlijk een pionier is in de techno muziek, heeft Eden namelijk ook het beste soundsysteem van het eiland. Verder start Eden haar seizoen vanavond onder andere met Christian Smith, Matt Sassari, Loco & Jam (en nog meer!).

Terminal 4 zal deze bijzondere opening party in Eden hosten vanavond, zorg dus dat je hier bij bent! De deuren gaan om middenacht open, alleen dit keer hoef je niet a la Cindarella voor twaalf uur thuis te zijn. Hallo, Eden is weer open- een hele zomer lang! Dat vieren we natuurlijk tot in de vroege uurtjes door… See you tonight! Oh en voor de gene die onder een steen hebben geleefd en nog niet een kaartje voor de opening bemachtigd hebben – er is nog deurverkoop. You’re welcome.