Verbod op stickers achterruit

05 september 2016 Redactie 204

stickers_achterruitIBIZA - Iedereen die wel eens een discotheek heeft bezocht op Ibiza en met de auto naar de club is gegaan, heeft bij terugkomst wel eens een sticker op de achterruit aangetroffen. En vroeger beperkten de grote clubs zich tot het beplakken van achterruiten, maar nu ook organisaties steeds meer wildplakken, wijst de overheid op een bestaand verbod.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Discotheken, promotors, organisatoren en uitgaansgelegenheden die stickers op auto's plakken kunnen binnenkort rekenen op flinke boetes. Het was door een speciale verordening waarin het maken van buitenreclame aan strikte regels is onderworpen al verboden om op een dergelijke manier reclame te maken. Nu gaat de overheid ook optreden en is er vanaf 11 augustus nog een regel bij gekomen in de verordening die op het eiland van toepassing is.

Overtreden van de regel wordt door de gemeente vanaf nu gezien als een ernstige overtreding en zal bestraft worden met een boete tussen de 600 en 6.000 euro. Het bedrijf dat op de sticker staat zal dan een boete krijgen. Naar onze mening een mooie manier om de concurrentie op kosten te jagen...

stickers_achterruit_3 stickers_achterruit_2 stickers_achterruit
[/s2If]