Cone club een verborgen parel op Ibiza

24 mei 2019 Redactie 2005
Cone club een verborgen parel op Ibiza

Als onderdeel van het prachtige Seven Pines Resort Ibiza aan de westkust van het eiland, is Cone Club restaurant en bar de beste plek op het eiland om de kleuren van de ondergaande zon volledig te bewonderen.

Cone Club is geopend van de lunch tot in de late uurtjes, en is de weerspiegeling van de relaxte levensstijl van Ibiza. Gasten en bezoekers zijn welkom om aan de vriendelijke gemeenschappelijke tafels in het Ibiza restaurant te gaan zitten of weg te glijden voor een drankje en hapje op het terras, waar de lage zitplaatsen het de ideale plek maken om te genieten van het nachtelijke 'Sunset Ritual'.

De keuken is vanaf de lunchtijd non-stop open, waardoor het stijlvolle Ibiza restaurant de perfecte plek is voor een late lunch of een vroeg diner. Een à la carte menu naast het delen van borden betekent dat er voor iedereen wel wat lekker tussen zit.

Het menu van het Ibiza restaurant richt zich op mediterrane smaken die zich uitstrekken van Spanje tot aan de Levant, met behulp van lokale seizoens producten. Een zorgvuldig samengestelde en uitgebreide wijnkaart biedt heerlijke cocktails en een groot assortiment aan dranken.

Begin met de lunch, waar het uitzicht op de zee verleidelijk schittert naar de horizon. Laat je 's avonds zachtjes zakken wanneer de beats over het terrasvormige Ibiza restaurant klinken en de nachtelijke extravagantie van de ondergaande zon een gouden gloed over het silhouet van Es Vedra werpt.