Vereniging van ouders klaagt over overlast na DC10 feesten

19 september 2017 Lisa 209
Vereniging van ouders klaagt over overlast na DC10 feesten

De lokale bewoners van Sant Jordi klagen over de overlast die volgens hen wordt veroorzaakt door de partygangers van DC10, die van maandag avond tot dinsdag ochtend in de vroege uurtjes blijven doorfeesten op het super populaire Circoloco feest.

De vereniging van ouders en moeders (APIMA) eist meer politie patrouille speciaal voor de dinsdag ochtend. Zij klagen dat het grote aantal feestgangers na de DC-10 feesten blijft hangen rondom de scholen van hun kinderen en in de lokale speeltuinen.

Omdat er genoeg mensen met drugs en alcohol op toch achter het stuur gaan zitten na het stappen, staat de politie elke dinsdag ochtend bij de ingang van de scholen om voor extra verkeersveiligheid te zorgen.

Maar volgens de vereniging van ouders heeft de politie nog niet aangegeven of het aantal politie troepen op de dinsdag ochtend daadwerkelijk zal toenemen.

DC-10 is een van de populairste clubs op Ibiza, maar het aantal drugsincidenten en onrust rondom de club is afgelopen jaren toegenomen. Vorige week was er in DC-10 nog iemand overleden dankzij een overdosis tijdens een avondje uitgaan.