Vergeet je tandenborstel niet!

29 juli 2012 Redactie 289

tandenborstelOndank de waarschuwing om hem toch vooral niet te vergeten is er een relatief grote kans dat wanneer je naar Ibiza onderweg bent, in het vliegtuig je hart een slag overslaat; shit! tandenborstel vergeten! Wellicht een schrale troost, maar je bent zeker de enige niet.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat de tandenborstel het meest vergeten item is van vakantiegangers. Naast tandenborstels worden ook tandpasta, zonnebrandmiddelen, opladers, brillen en zelfs schoenen vaak vergeten. Wat de oorzaak is dat deze items thuis blijven liggen is niet precies bekend. Eén van de redenen zou vakantiestress kunnen zijn.
Voor de economie op het eiland is het wel goed, want de meeste onmisbare items (wie wil er nou de hele vakantie uit zijn mond ruiken, niemand toch?) worden bij aankomst op Ibiza alsnog aangeschaft.

Wanneer de toeristen Ibiza weer verlaten, dan zijn het zo ongeveer dezelfde items die achterblijven. Nou kan een tandenborstel of zonnebrand natuurlijk met opzet achtergelaten worden, maar laders van mobiele telefoons zullen zeker niet met opzet in het stopcontact zijn blijven zitten. Bij de afdeling gevonden voorwerpen bij de politie kan het allemaal nog gekker: complete laptops, koffers vol met kleding, creditcards, tablet computers, sleutels, hoeden en zelfs protheses staan er te wachten op hun rechtmatige eigenaar.