Verspilling Nederlands belastinggeld

05 juli 2016 Redactie 236

Lauren VerversIBIZA - Heel Nederland is er inmiddels wel van overtuigd dat de naam Ibiza compleet is uitgezogen. Maar Lauren Verster nog niet hoor, want die pikte nog even wat belastingcentjes om het zoveelste programma over Ibiza te maken.

Ga even goed zitten, want anders val je zo van je stoel af: In haar nieuwe programma 'Lauren! op Ibiza' onderzoekt Lauren Verster wat 'echte vrijheid is'. Op het Spaanse eiland ontdekte ze vrijheid in vele vormen en maten. En het allerergste is wel dat Lauren het ook nog eens keihard werken noemt om een verdwaalde Duitse hippie te intervieuwen, met klankschalen op je hoofd te gaan zitten of om door Sa Penya te wandelen.

De angst dat er wat weerstand zou komen blijkt wel uit het feit dat Verster zich bij RTL Late Night en bij het Algemeen Dagblad al op voorhand verdedigt:

Je kreeg kritiek op dit programma omdat je 'op kosten van de belastingbetaler' vakantie zou vieren op Ibiza. Wat vind je daarvan?
,,Ik snap dat niet zo goed. We hebben ons op Ibiza gewoon hard gewerkt. Ik zou zeggen, kijk eerst even een aflevering voordat je die dingen roept."

Denk er eens over na wat dit soort grappen de belastingbetaler kost en wat het sociaal maatschappelijk bijdraagt voor dat geld als je straks weer keihard aan het werk bent met een cocktail in een beachclub op Ibiza. O nee, dat is geen werken...

Lauren! op Ibiza, NPO 3, 21.10 uur.

p.s.: Laurens programma wordt op de website van het Algemeen Dagblad ook zeer goed ontvangen...