Videoclip in villa van David Guetta

18 juni 2019 Redactie 1535
Videoclip in villa van David Guetta

Gisteren (17-06-2019) was Yvette (Ibizavandaag reporter) aanwezig bij de opnames van de nieuwste hit "Instagram" van Daddy Yankee, Dimitri Vegas & Like Mike, Afro Bros, Natti Natasha en David Guetta. De opname voor de videoclip werd gehouden in een enorma villa van de grote David Guetta zelf. Wil je het liedje alvast horen? Het liedje is al online te vinden op YouTube. 

De villa van David Guetta
Wij hebben veel villas de afgelopen tijd gezien maar dit was er wel eentje voor in de boeken. Zijn villa heeft een enorm lang zwembad waardoor dit de perfecte plek was voor een videoclip. Naast de tuin die net zo groot is als een golfbaan, vind je meerdere kleine tuinvillas waar je ook kan overnachten. 

De videoclip
Het liedje wordt gezongen door Nattina Natasha die zelf ook een Spanjaard is. De tekst blijft dan ook snel hangen in je hoofd. "I don't give a fuck about your Instragram". 
David Guetta hoeft echter zelf niet veel in beeld. Hij is 20 minuten aanwezig geweest voor de video en is daarna weer snel vertrokken. Ik heb dan ook nog even goed genoten van zijn prachtige villa met adembenemend uitzicht over Ibiza. Dit maak je dan ook niet elke dag mee. Hoe de dj's waren? Super vriendelijk en sociaal naar iedereen. 

Wanneer komt de videoclip uit?
De videoclip is vanaf 5 juli te zien op YouTube. Wil je zien hoe het was achter de schermen? Bekijk dan de beelden op de Instagram storys van Ibizavandaag of de Instagram van de Dj's zelf. 

https://www.instagram.com/ibizavandaag.nl/