Vijf jongeren bedreigd met een pistool

22 december 2019 Redactie 1188
Vijf jongeren bedreigd met een pistool

Een man van middelbare leeftijd is gearresteerd door de Nationale Politie van Ibiza nadat hij in de vroege uren van zaterdag tot zondag vijf jongeren op Ibiza's Paseo Marítimo had neergeschoten.

Een high-end Rolls-Royce auto met Dubai platen reed rond en begon twee meisjes lastig te vallen vanuit hetzelfde voertuig.

Toen hun vrienden, die een paar meter achter hen zaten, hem zeiden dat hij weg moest gaan en hen niet meer lastig moest vallen, stapte hij uit de auto, trok een pistool en schoot hen ermee neer. De vijf werden versteend door deze reactie, probeerden zichzelf te beschermen en belden onmiddellijk de Politie, want de man gaf niet op en bleef hen bedreigen met het pistool.

De agenten arriveerden vrijwel onmiddellijk op de plaats van het incident, in Avenida Juan Carlos I in de gemeente Ibiza, en namen de man mee onder arrest. Toen hij de aankomst van de politie opmerkte, gooide de chauffeur van de Rolls-Royce het pistool in de tuinen van het Las Boas-gebouw, waar het kort daarna door de agenten werd gevonden.