Voorkom oplichting bij autohuur

20 juli 2015 Redactie 1307

[caption id="attachment_18846" align="alignleft" width="300"]ibizavandaagautoverhuur Jeep huren op Ibiza[/caption]

IBIZA - Op het eiland ben je hulpeloos zonder een auto, dus huren de meeste vakantiegangers een auto op Ibiza. Maar lang niet alle verhuurders zijn te vertrouwen.

Het programma Opgelicht van de Tros besteedde er al uitgebreid aandacht aan en ook op de website van het programma staat een uitgebreid artikel. Toeristen worden bedonderd met verplichte verzekeringen bij aankomst, brandstoftruukjes, auto's die bij schade niet verzekerd te blijken zijn, schades die al aan de auto zaten en ga zo maar door.

Ibizavandaag Autoverhuur biedt tegen concurrerende tarieven huurauto's op Ibiza in alle maten en soorten. Van een stoere 4x4 tot cabriolet of een luxe Mercedes. Wij hebben ook Fiat 500/Cabriolet en Mini Cabriolet in het programma. Honderden Nederlanders gingen je voor en echt iedereen die klant bij ons is, spreekt lovend over onze service. En dat willen we graag zo houden.

Tips van de ANWB
De ANWB helpt leden die bij hen verzekerd zijn met juridisch advies voor dergelijke conflicten met autoverhuurders.

Ga je binnenkort een auto huren in het buitenland? Download hier de checklist van de ANWB en lees de tips op de website van deze organisatie.

Een aantal tips op een rij en wat Ibizavandaag Autoverhuur doet

 • Bescherm jezelf tegen schade boetes door je huurauto uitgebreid te filmen of fotograferen bij het ophalen en bij de inlevering. Laat het schriftelijk vastleggen door het verhuurkantoor
  Ibizavandaag Autoverhuurmedewerkers fotograferen de auto voordat je er mee wegrijdt. Eventuele schades worden op een formulier genoteerd.
 • Controleer de formulieren die je meekrijgt
  Die lopen we samen nog even netjes door voor je de sleutel krijgt.
 • Lees vooraf de Voorwaarden goed door, ook de kleine lettertjes
  Daar krijg je bij Ibizavandaag Autoverhuur alle tijd voor.
 • Wees je bewust van uitsluitingsclausules in de voorwaarden
  Die staan niet alleen op papier, maar worden door Ibizavandaag Autoverhuur ook nog eens aan je verteld.
 • Worden er upgrades of extra’s bij de auto aangeboden, vraag altijd naar de kosten per dag zodat dit achteraf niet als een verrassing erbij komt.
  Van kosten achteraf is nooit sprake bij Ibizavandaag Autoverhuur.
 • www.ibizavandaagautoverhuur.nl