Vrouw stopt 8 kilo cocaïne in dubbele bodem van haar koffer

07 juni 2018 Lisa 268
Vrouw stopt 8 kilo cocaïne in dubbele bodem van haar koffer

Een vrouw werd op dinsdag avond 5 juni gearresteerd door de federale politie op het vliegveld in Salvador de Bahia (Brazilië) nadat zij probeerde met 8 kilo cocaïne in het vliegtuig te stappen. De vlucht zou naar Madrid gaan, en de cocaïne was bestemd voor de verkoop op Ibiza.

De vrouw had de cocaïne verstopt in een valse bodem van haar koffer. Een beetje amateuristisch wel. Zou ze dan echt niet weten dat al het ruimbagage door röntgenapparatuur gaat? Een simpel rekensommetje laat zien dat de vrouw vast dacht een aardig zakcentje aan het tripje over te houden. Want de inhoud van haar koffer zou op Ibiza ongeveer voor een half miljoen euro verkocht kunnen worden.

De cocaïne kwam uit São Paulo en zou volgens de Braziliaanse media naar de stad Ibiza worden gebracht. De vrouw, wiens identiteit en nationaliteit niet werden verstrekt, werd gearresteerd en overgebracht naar de  federale politie. Zij heeft uiteindelijk een gevangenisstraf gekregen wegens een vermeend misdrijf van internationale drugshandel.