Vueling belooft 35% meer wintervluchten

26 augustus 2015 Redactie 288

vuelingIBIZA - De luchtvaartmaatschappij Vueling heeft vijf routes vrijgegeven voor het komende winterseizoen in Ibiza, wat neerkomt op zo'n 35% meer dan vorig jaar het geval was.

Het bedrijf zal 254.048 stoelen aanbieden de komende winter op totaal negen routes naar bestemmingen zoals Alicante, Amsterdam, Barcelona, ​​Bilbao, Madrid, Malaga, Parijs-Orly, Sevilla en Valencia.

Voor het zesde opeenvolgende winter verhoogt de luchtvaartmaatschappij het aantal vluchten op zowel nationale als internationale routes.

Het bedrijf verstevigt vooral de verbinding met het vasteland door ook in de winter rechtstreeks te vliegen op Sevilla en Valencia. Beide routes zullen twee vluchten per week hebben, te beginnen in november.

Daarnaast zal het bedrijf speciale vluchten inzetten tijdens de periode van de kerstvakanties (tussen 19 december en 6 januari) naar Alicante, Bilbao en Malaga.

Bovendien is de route naar Barcelona-El Prat (Barcelona) weer operationeel met vier dagelijkse vluchten, waarbij bovendien de capaciteit met 14% zal worden verhoogd door het gebruik van het toestel Airbus A321, die 220 zitplaatsen heeft , 40 meer dan het standaard model, de A320.

Vluchten voor de nieuwe routes zijn al beschikbaar tegen concurrerende prijzen op de website van Vueling (www.Vueling.com) m.vueling.com voor je mobiele apparaat, via de apps op iOS en Android en via reisbureaus: Ibiza-Valencia is er al vanaf € 29,99. Vanaf Amsterdam vlieg je retour al voor 95 euro.