Waakzaamheid auto huren geboden

12 mei 2016 Redactie 222

audi-a3-cabrioletIBIZA – Op het eiland Ibiza ben je, als je iets wilt zien van het prachtige land tenminste, hulpeloos zonder een auto. Veel vakantiegangers huren dus een auto. Maar waakzaamheid is geboden.

Het programma Opgelicht van de Tros besteedde er al uitgebreid aandacht aan en ook op de website van het programma staat een uitgebreid artikel. Toeristen worden bedonderd met verplichte verzekeringen bij aankomst, brandstof-trucjes, auto’s die bij schade helemaal niet verzekerd te blijken zijn, schades die al aan de auto zaten en ga zo maar door.

Als sinds jaar en dag besparen wij bij Ibizavandaag toeristen die het eiland bezoeken al deze ellende. Ibizavandaag Autoverhuur biedt tegen concurrerende tarieven huurauto’s op Ibiza in alle maten en soorten. Van een stoere 4×4 tot cabriolet of een luxe Mercedes. Wij hebben ook Fiat 500/Cabriolet, een stoere Audi A3 cabriolet en Mini Cabriolet in het programma. Echt duizenden  Nederlanders gingen je voor en echt iedereen die klant bij ons is, spreekt lovend over onze service.

Tips van de ANWB
De ANWB helpt leden die bij hen verzekerd zijn met juridisch advies voor dergelijke conflicten met autoverhuurders.

Ga je binnenkort een auto huren in het buitenland? Download hier de checklist van de ANWB en lees de tips op de website van deze organisatie.

Een aantal tips op een rij en wat Ibizavandaag Autoverhuur doet

 • Bescherm jezelf tegen schade boetes door je huurauto uitgebreid te filmen of fotograferen bij het ophalen en bij de inlevering. Laat het schriftelijk vastleggen door het verhuurkantoor
  Ibizavandaag Autoverhuurmedewerkers fotograferen de auto voordat je er mee wegrijdt. Eventuele schades worden op een formulier genoteerd.
 • Controleer de formulieren die je meekrijgt
  Die lopen we samen nog even netjes door voor je de sleutel krijgt.
 • Lees vooraf de Voorwaarden goed door, ook de kleine lettertjes
  Daar krijg je bij Ibizavandaag Autoverhuur alle tijd voor.
 • Wees je bewust van uitsluitingsclausules in de voorwaarden
  Die staan niet alleen op papier, maar worden door Ibizavandaag Autoverhuur ook nog eens aan je verteld.
 • Worden er upgrades of extra’s bij de auto aangeboden, vraag altijd naar de kosten per dag zodat dit achteraf niet als een verrassing erbij komt.
  Van kosten achteraf is nooit sprake bij Ibizavandaag Autoverhuur.
 • www.ibizavandaagautoverhuur.nl
 • Een creditcard is verplicht als je een auto huurt.
  Niet bij Ibizavandaag Autoverhuur, want wij accepteren ook een prepaid-creditcard!

all-cars