Waar te eten tijdens de paasdagen

12 april 2019 Redactie 629
Waar te eten tijdens de paasdagen

Pasen op Ibiza is een magische tijd, want dan wordt het eiland pas echt wakker voor het zomerseizoen. Restaurants en bars openen hun deuren na de winterslaap en er is een voelbare drukte in de lucht.

Met een overvloed aan goede restaurants die voor Pasen over het hele eiland geopend zijn, is de keuze aan eten gemakkelijk. Hieronder een aantal van deze restaurants.

Sa Punta's
Wil je heerlijk eten, een mooie presentatie, uitstekende cocktails en VIP service is, ga dan naar Sa Punta, net buiten Ibiza-stad in Talamanca. Als je de beste verse vis wilt eten, dan is het Japanse fusion eten van Nobu Ibiza Bay de moeite waard om te proberen, met de "Black Cod Miso" bijzonder geliefd. Beide zijn "traktatie" restaurants en bieden een prachtig uitzicht over het water.

La Cava's
In Ibiza-stad is El Olivo Mío een heerlijke plek om te eten met zijn uitstekende menukaart met fijne ingrediënten. Dineren naast de mooie straat en mensen voorbij zien komen is een heerlijke ervaring. Op het hoofdplein van Vara de Rey, La Cava's moderne kijk op tapas met gerechten als burrata kaas en zalm en falafel combineren goed met traditionele gerechten zoals patatas bravas en Spaans gezouten vlees.

Nassau Beach Club
Langs de kust bij Cala Jondal, is de Tropicana Ibiza Beach Club een prachtige plek om de dag door te brengen en het heeft een goddelijk menu. Met een massagepaviljoen en een speeltuin voor de kinderen kunt je ontspannen in stijl en comfort.

Bambuddha
Voor meer dan een traktatie op de beroemde "restaurant weg" op de route naar San Juan, is Bambuddha, met zijn Aziatische en boeddhistische design is het een waar foodie paradijs en de fusie van mediterrane en Aziatische smaken in zijn voedsel is uitstekend. Vlakbij is Nagai, meer Japanse fusion en een plek die muziek en mode combineert. De visgerechten zijn eersteklas en deze plek biedt ook veel mogelijkheden voor niet-vleeseters.