War Child Charity diner op Ibiza op 18 juni 2019

05 juni 2019 Redactie 770
War Child Charity diner op Ibiza op 18 juni 2019

Op 18 juni zal voor de tweede keer het War Child Charity diner op Ibiza georganiseerd worden. Op een adembenemende locatie zullen Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Edwin Vinke (de Kromme Watergang) twee Nederlandse topchefs  en hun teams een acht gangen diner verzorgen.

Dit jaar komen de twee Nederlandse Michelin chefs samen om een spectaculair diner samen te stellen voor War Child op 18 juni. War Child’s ambassadeur Marco Borsato, zal deze avond vertellen waarom hij zich al 20 jaar met zoveel passie voor War Child inzet. Om het event exclusief te houden zullen er maximaal 80 couverts verkocht worden. Er zijn nog enkele couverts ter beschikking. Deze exclusieve avond wordt door niemand minder dan Michael Pilarczyk gepresenteerd. Als je nog energie over hebt verzorgt DJ Eno-C de muziek voor het strandfeest na het diner.

Over War Child
Wereldwijd groeien er miljoenen kinderen en jongeren op in conflictgebieden, met alle gevolgen van dien. Zij leven vaak in angst, zonder bescherming en volgen soms jarenlang geen onderwijs. War Child biedt kinderen in conflictgebieden in vijftien landen psychosociale steun, bescherming en onderwijs. War Child leert hen weer vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun heftige ervaringen een plek te geven. Zodat kinderen uitzicht krijgen op een betere toekomst. Want geen kind hoort thuis in oorlog. Nooit.

Over Soenil
SVH Meesterkok Soenil Bahadoer is al ruim 24 jaar chef en eigenaar van restaurant De Lindehof in Nuenen. Met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots kookt Soenil sinds 2015 twee sterren. De basis is de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België.

Over Edwin Vinke
Edwin Vinke is al ruim 25 jaar chef en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat. De keuken van Edwin is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die in Zeeuws Vlaanderen gevonden worden. De lijnen tussen de producten en de keuken worden zo kort mogelijk gehouden.

Beide chefs staan erom bekend dat ze op zeer regelmatige basis belangloos hun medewerking verlenen aan charity projecten.

War Child’s ambassadeur Marco Borsato, zal deze avond vertellen waarom hij zich al 20 jaar met zoveel passie voor War Child inzet. Om het event exclusief te houden zullen er maximaal 80 couverts verkocht worden. Er zijn nog enkele couverts ter beschikking.

Voor meer informatie over het War Child Ibiza Diner of de laatste couverts kunt je contact opnemen met: Tom Berkhout +41 79 536 5347.