Waterschade bij rechtbank

11 oktober 2016 Redactie 100

rechtbank-waterIBIZA - Problemen bij de rechtbank in Ibiza stad. Door de enorme regenval van afgelopen zondag zijn een aantal ruimtes in de kelder van het pand van de rechtbank in de stad flink onder water komen te staan.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Een medewerker verzucht de ondergelopen kelder en zegt dat het de zoveelste keer is dat er water naar binnen loopt. Volgens Dean Juan Carlos Torres, woordvoerder van de rechtbank, loopt door de ondergelopen kelder het werk van de rechtbank een serieuze vertraging op. Hij is diep teleurgesteld door de tekortkomen van het gebouw aan de Isidor Macabich.

Pas als de nieuwe rechtbank in 2020 klaar is zullen deze problemen voorgoed tot het verleden behoren en tot die tijd moeten de medewerkers genoegen nemen met het oude gebouw. Al vroeg op de maandagmorgen bleek dat er ook deze keer weer flinke waterschade was. Behalve een aantal archief ruimtes was ook de machinekamer van het gebouw flink ondergelopen. Dit laatste resulteerde in het niet functioneren van de liften in het gebouw waardoor mensen die slecht ter been zijn zijn of die gehandicapt zijn geen gebruik kunnen maken van de diensten van de rechtbank wanneer deze zich op een etage bevinden.

[/s2If]