Weekendje Ibiza

22 november 2018 Redactie 1197
Weekendje Ibiza

Wil je een weekendje naar Ibiza? Het is lastig om de beste en geheime plekken van het eiland te bezoeken in 3 dagen. Wel is het mogelijk om je 3 dagen in te vullen met geweldige hoogtepunten.

Wij kunnen je helpen met een leuke planning. Er zijn namelijk wat punten die eigenlijk iedereen wel gehad wilt hebben als je een weekend naar Ibiza gaat. De 3  meest voorkomende wensen komen je misschien wel bekend voor:
de zonsondergang bekijken op een geheime plek, dineren met een adembenemend uitzicht. feesten in Ibiza style. Wij hebben uitgezocht hoe je deze 3 populaire wensen het beste kan laten vervullen.

Zonsondergang op een geheime plek

Het eiland bied veel plekken waar je de Ibiza zonsondergang kan bekijken. De drukste plekken vind je bij Ibiza stad en bij Café Mambo in Sant Antonio. Ben je opzoek naar een verborgen plek? Rijd dan richting Margarita bij Santa Agnés de Corona. 
Dit onvergetelijke uitzicht ligt vlakbij Restaurante Las Puertas del Cielo. Ik kan de zonsondergang met dit uitzicht aan je uitleggen maar daardoor krijg je geen kippenvel. Dan kan je toch beter echt zelf een kijkje gaan nemen. 

Dineren met een adembenemend uitzicht

Heb je wel eens van Hostel La Torre gehoord? Een afgelegen restaurant/hostel aan het water.
Nu denk je misschien.. dit gaat heel duur worden! Nou nee, je kan namelijk zelf kiezen. Je kan dineren in het restaurant van Hostel La Torre, maar je kan ook zelf eten meenemen en aan een tafel gaan zitten (dit staat al voor je klaar) op de rotsen. Aan jou de keuze.

Feesten in Ibiza style

In de winter zijn eigenlijk bijna alle clubs gesloten. Maar, Club Pacha gaat de hele winter door en bieden geweldige feesten. Het is niet zo gek dat de club weet hoe je een feest geeft in Ibiza style, Cub Pacha Ibiza bestaat namelijk al 50 jaar (15 december 1967). Kijk op de website van Pacha voor meer informatie over de aankomende feesten. 
Dus Hup Hup, trek je leukste stap outfit aan en kom feesten met de locals.