Weer een iets mooier Ibiza!

04 februari 2021 Redactie 670
Weer een iets mooier Ibiza!

De Raad van Openbare Wegen van de Stad Ibiza voert een onderhoudsplan uit in verschillende openbare ruimten van de stad en buitenkant van scholen. Deze taken bestaan uit acties van verfraaiing, schilderen, schoonmaken en verbetering van verschillende openbare ruimtes van de stad.

Volgens de locoburgemeester en wethouder van wegen, Elena López, worden deze onderhoudstaken vaak in de stad uitgevoerd. De komst van de exploitanten, via de SOIB, heeft Ibiza in staat gesteld om het onderhoud en het behoud van het werk uit te voeren in verschillende delen van de stad die het nodig hadden. Het zijn kortom kleine acties, zeer dicht bij de burgers die een direct voordeel hebben, omdat zij gevolgen merken voor de verbetering van de kwaliteit van de buurt.

Er is verbetering en onderhoud van de straten uitgevoerd, waar de vier trappen Al Sabini Street verbinden met Ramón Muntaner Street, in de wijk Puig des Molins. Concreet vinden de werkzaamheden plaats op de trappen van Pérez Cabrer, Josep Picarol, Ramón Llull en Ferran Caballero. Ook zijn er werkzaamheden op de trappen die Via Púnica verbinden met Via Romana.

Er zijn ook werkzaamheden bij verschillende scholen, zoals de gevel van de School van Volwassenen en de school van Can Cantó. Ook worden de schilderijen weggehaald van de buitenkanten van de school van Sa Graduada.

Het plan wordt de komende dagen voortgezet met het onderhoud van de plantenbakken van de Poeta Villangómez school, het reina Sofía parkgebied en Avenida 8 d'Agost.