Weer week #32

08 augustus 2016 Redactie 232

Ibiza weerstationIBIZA - De eerste week van augustus staat op Ibiza voor de olle 100% in het teken van de zomer. Je kunt weer rekenen op hoge temperaturen en heel veel zon.


[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
De week begint al meteen met een bloedhete dag vandaag want al vroeg in de ochtend zal het kwik tegen de dertig graden stijgen en lokaal zelfs net iets daarboven. Na een warme nacht zal dinsdag geen ander weerbeeld tonen en beide dagen ontbreekt zelfs de wind om voor een beetje afkoeling te zorgen.

Op woensdag lijkt het alsof er een kleine verstoring komt in dit weerbeeld als de wind aantrekt tot zo'n 25 kilometer per uur en er wat bewolking over het eiland trekt, maar dit lijkt slechts een geste naar de liefhebbers van watersport.

Van die wind kunnen de watersporters nog tenminste tot en met het weekend gebruik maken, terwijl de temperatuur stabiel rondom de dertig graden blijft iedere dag.

Strandbezoekers moeten goed opletten om niet te verbranden want de uv factor is gewaardeerd met een tien deze week.

Ook de langere termijn verwachting toont ons hetzelfde weerbeeld want de komende veertien dagen zijn er geen noemenswaardige wijzigingen te verwachten.
[/s2If]