Wesley en Yolanthe moeten schadevergoeding van 124.000 euro betalen

03 mei 2019 Redactie 2397
Wesley en Yolanthe moeten schadevergoeding van 124.000 euro betalen

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen moeten 124.000 euro schadevergoeding betalen aan een Etten-Leurse bouwondernemer. Het stel is hier door het gerechtshof in Arnhem toe veroordeeld vanwege gemaakte kosten voor hun villa op Ibiza.

In 2013 maakten ze plannen voor de verbouwing van de villa op Ibiza, maar een jaar later kreeg Nuijten plotseling te horen dat het project niet doorging. Er was geen contract getekend, maar door goed bewaarden emails, smsjes en andere berichten heeft de rechter nu geoordeeld dat er sprake was van een overeenkomst, waardoor er een schadevergoeding werd toegewezen.

In een reactie aan RTL Boulevard laat de bouwondernemer weten opgelucht te zijn. "Het ging ons niet om geld, maar om het feit dat we destijds respectloos aan de kant zijn geschoven. Respectloos behandeld worden is niet prettig. Het is een langslepende kwestie geweest en ze hebben er veel aan gedaan om het te vertragen. Daarom is het fijn dat het recht nu gesproken heeft."

Daarnaast gaat het ook niet goed met het stel, het ziet ernaar uit dat het huwelijk van Yolanthe en Wesley toch echt op de klippen loopt. Eerder waren er namelijk geruchten dat hun restaurant op Ibizia XaXa niet open ging, en dat is nu bevestigd. Volgens RTL Boulevard staat XaXa te koop en hun woning op het eiland is ook te huur.