Wil je een keer wat anders, ga dan golfen op Ibiza

14 april 2019 Redactie 656
Wil je een keer wat anders, ga dan golfen op Ibiza

De enige golfbaan van Ibiza bestaat uit 2 golfbanen, een 18-holes en een 9-holes golfbaan en ook een mediterraan restaurant.

De Golf Ibiza Club, gelegen in een vallei in de buurt van Roca Llisa, is het hele jaar geopend en biedt twee golfbanen; de 'Golf de Ibiza', een 18-holes par 72 baan, die snel en uitdagend is en de 'Roca Llisa' 9-holes golfbaan, een meer ontspannende golfbaan die je in staat stelt om te genieten van het landschap. Een driving range en een green naast de banen zijn perfect om je op te warmen voordat je begint met je spel.

De kosten zijn redelijk prima en dekken de hele dag, in plaats van slechts één ronde. Alle gebruikelijke faciliteiten zijn beschikbaar, zoals kleedkamers, clubverhuur, buggyverhuur en een pro-winkel met golfuitrusting. De golfbaan is het hele jaar door geopend.

Verfrissingen en snacks, en het gevarieerde menu van de mediterrane keuken zijn verkrijgbaar in het restaurant 'Hoyo 19', dat ook het hele jaar geopend is.

Gelegen in het Roca Llisa gebied op de weg van Jezus naar Cala Llonga, ligt Golf Ibiza ligt op slechts 7 km van Ibiza-stad en is gemakkelijk te bereiken met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Zijn jullie het strand helemaal zat, kunnen jullie je hier een dag helemaal vermaken.