Winactie gratis vakantie naar Ibiza voor twee personen

20 april 2019 Redactie 3115
Winactie gratis vakantie naar Ibiza voor twee personen

Bij een vakantie naar Ibiza denk je er ook gelijk aan dat dit niet de goedkoopste vakantie is die je kunt vinden voor de zomer. Als je goed zoekt kan je genoeg kortingen en winacties vinden. Zo hebben wij er ook weer eentje gevonden voor jullie.

Duiken en plonsen in een roze zwembad, een cocktail drinken aan de net zo barbieroze poolbar en als een Disneyprins- of prinses slapen in een te gekke en mierzoete kamer met jaren ’70 inrichting. Welkom in het Paradiso Ibiza Art Hotel! Dit is hét leukste hotel van Ibiza en jij kunt daar binnenkort vakantie vieren. Helemaal gratis! In samenwerking met Bebsy geeft Holidayguru een 8-daagse reis naar Ibiza weg met verblijf in het Paradiso Ibiza Art Hotel ter waarde van €1200. De prijs is voor twee personen en bestaat uit twee economy class retourtickets (inclusief handbagage) en zeven hotelovernachtingen in het Pardiso Ibiza Art Hotel.

Hoe doe je mee?
Volg @holidaygurunl op Instagram
Tag de persoon die je mee wilt nemen naar Ibiza in een opmerking onder deze post.

De prijs
De winnaar van deze fantastische winactie mag lekker op vakantie naar het roze hotel op Ibiza. De prijs is voor twee personen. Dit houdt de prijs precies in:
Twee Economy Class retourtickets naar Ibiza (inclusief handbagage)
7 hotelovernachtingen in Paradiso Ibiza Art Hotel o.b.v. logies
De prijs heeft een totale maximale waarde van €1200
De reis dient voor 31 augustus 2019 geboekt te worden. De vertrekdatum is op basis van beschikbaarheid in de maanden mei/juni/september/oktober.

De enige regels die er zijn om mee te doen is dat je instagram moet hebben en dat je ouder bent dan 18 jaar. Deze winactie loopt van 15 april tot en met 6 mei 2019. De winnaar krijgt na afloop van de winactie via een privé bericht op Instagram persoonlijk bericht. Simpeler kan het niet!

 

Bron: Holidayguru.nl