Yoga week 2022

16 juni 2022 Redactie 286
Yoga week 2022

Ibiza viert de Internationale Yoga Dag met activiteiten in de vijf gemeenten!

 

Het geld dat wordt opgehaald met de inschrijvingen gaat volledig naar de Multiple Sclerosis Association van Ibiza en Formentera.

 

Promotie van het toerisme van het eiland Ibiza met zijn gezondheids-, beauty- en wellnessclub 'Ibiza Health and Beauty' heeft een reeks wellness- en solidariteitsdagen georganiseerd om de Internationale Dag van Yoga te herdenken. Dit jaar hebben ze van 17 tot 21 juni een compleet activiteitenprogramma samengesteld, met verschillende yogalessen en allerlei actieve toeristische ervaringen over het hele eiland. Vijf dagen in de vijf gemeenten, om alle uithoeken van Ibiza te leren kennen, zo blijkt uit rapporten van de organisatie.

 

De activiteiten beginnen aanstaande vrijdag de 17e in de gemeente Ibiza met een yogales om 9 uur 's ochtends met Mireia van White Yoga Ibiza, op de Baluart de Santa Llúcia. Om verder te gaan, zal een cultureel bezoek worden gebracht aan de oude binnenstad van Dalt Vila door Ibiza Eco-activiteiten.

 

Voor zaterdag 18 juni in Sant Joan staat om 9.00 uur een yogales met Francesca Marchioro gepland in Puerto de San Miguel. Om de ervaring compleet te maken gaan we verder met een bezoek aan Sa Cova de Can Marça.

 

De volgende dag, 19 juni, is het de beurt aan de gemeente Santa Eulària met een yogales gegeven door Vanesa Canto Bodymind die zal plaatsvinden op Platja des Mariners. Een dag die zal eindigen in de handen van Ibiza Eco-activiteiten met de rivierroute.

 

Op maandag 20 juni vinden de activiteiten plaats in Sant Josep, specifiek op het strand van Cala Vedella met Patri Yoga Punto Can Pal, die zal worden afgerond met een Paddle Surf excursie met Sup Yoga Ibiza.

 

Eindelijk, de laatste hand aan de Internationale Yoga Dag, op 21 juni, in Sant Antoni, zal een speciaal evenement worden gehouden met de zonsondergang vanaf 20.00 uur in Sa Punta des Molí, waar zes leraren 108 groeten aan de zon zullen uitvoeren Daarnaast zal de muziek van Ibiza Global Radio en DJ Sylvia Operé niet ontbreken.