Zal DC10 dit jaar dan echt haar deuren moeten sluiten?

14 november 2017 Lisa 290
Zal DC10 dit jaar dan echt haar deuren moeten sluiten?

We moeten vooral kalm blijven, want misschien is dit allemaal wel zo voorbij. Bij Ibizavandaag proberen we er ons vooral niks van aan te trekken, maar volgens ibiza clubbing news is de gemeente van Sant Josep bezig met het verwerken van verschillende overtredingen die DC10 deze zomer gemaakt heeft.

DC10 is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest iconische uitgaansgelegenheden op het eiland. Het festival-achtige terrein in combinatie met line-ups van wereldniveau trekt feestgangers van over heel de wereld aan.

Het mega populaire Circoloco wordt altijd op de maandag avond in DC10 gehouden, en op woensdag avond komen alle Ibiza gangers massaal op Paradise af. De feesten staan erom bekend dat ze elke week extreem goede DJ’s neerzetten, en daarom wordt er dan ook tot in de vroege uurtjes door gefeest bij DC10. Maar daar is de gemeente van Sant Josep dus klaar mee.

In 2008 was de club tijdelijk gesloten voor het toestaan van het consumeren van verdovende middelen in de club. Ook heeft de club toen een jaar haar deuren moeten sluiten dankzij het feit dat het steeds het toegestane limiet van het maximaal aantal bezoekers overschreed. DC10 kreeg toen een flinke boete van maar liefst 300.000 euro.

De lokale bewoners van DC10 klagen al jaren over de veroorzaakte overlast van de club. Zal het aantal klachten en de verschillende overtredingen van de club dit jaar dan echt het einde van DC10 betekenen?