De zes beste restaurants volgens Tripadvisor

06 april 2019 Redactie 1470
De zes beste restaurants volgens Tripadvisor

Volgens Tripadvisor zijn dit de beste zes restaurants van Ibiza. Bij Tripadvisor ligt het er natuurlijk wel aan hoeveel beoordelingen een restaurant krijgt. Het zou dus kunnen dat jij er misschien heel anders over denkt.

1. La Cabana
Playa d'en Bossa

La Cabana opende haar deuren in 1973. Weggestopt in de achterafstraatjes van Playa den Bossa, is het een bescheiden gebouw en locatie, misschien niet waar je zou verwachten Ibiza's nummer één restaurant te vinden. La Cabana serveert een mediterraan geïnspireerd tapasmenu met een uitgebreid cocktailassortiment.

2. Bebel
Ibiza-stad
Bebel ligt aan de voet van La D'alt Vila. Italiaanse zeevruchten is hun stijl, maar ze maken gebruik van de allerbeste lokaal gevangen Ibicenco vis. Het decor en de vriendelijke service zijn over het algemeen één van de positieve reacties.

3. La Mesa Escondida
San Rafael
La Mesa Escondida's eigen beschrijving is "een plek waar Italiaanse culinaire traditie en lokale verse producten van het eiland elkaar ontmoeten. Het is een rustige en gezellige plek waar je kunt genieten van jouw lunch en diner, zittend aan de binnen tafels of onder de hemel in de geheime tuin, terwijl jij je kunt verwennen met onze coole muziekselecties", volgens de beschrijving van La Mesa Escondida.

4. Vermuteria Ajo Blanco
Playa d'en Bossa
Ajo Blanco omschrijft zichzelf als een 'vermutería, zoals die van weleer'. Een vermuteria is een traditionele bar is, vaak heel klein, die gespecialiseerd is in Vermouth naast een scala aan zeevruchten pintxos en zoute snacks. In de moderne incarnatie is het menu wat uitgebreid, en met hun nummer 4 plek misschien zien we binnenkort meer vermuteria's verschijnen.

5. Sushimi
Sant Antoni de Portmany
De enige Sushi, of wat dat betreft alleen Aziatisch, restaurant om de top 10 te maken, Sushimi is een grote hit sinds de opening. Reviewer Evilluke, wilde hem 6 sterren geven. "We hielden zoveel van deze plek dat we twee keer zoveel van dit verblijf hebben genoten. Ik woonde een tijdje in Japan en toch heb ik nog nooit zoiets geproefd als de unieke combinaties die ik hier heb gevonden, absoluut sensationeel".

6. Tapas Restaurant & Lounge Bar
Sant Antoni de Portmany
Internationale smaken, geserveerd in de Spaanse Tapas-stijl. Het lijkt een winnende formule, want het Tapas-terras is een 'must book' gedurende het hele zomerseizoen. Hun internationalisme wordt weerspiegeld in de menu's die beschikbaar zijn in 5 langauges, en de meest diverse lijst van Tripadvisor-reviewers, met lof uit alle hoeken van de wereld. Tapas heeft veruit het hoogste aantal beoordelingen op de lijst, en als er een waarheid is over de algemene overtuiging dat hoe meer beoordelingen je krijgt, hoe moeilijker het is om aan de top te blijven, dan moeten ze het wel heel goed doen.