Zo ziet de nieuwe Pacha eruit

08 mei 2018 Lisa 210

Afgelopen vrijdag 4 mei heeft de Pacha eindelijk haar deuren weer geopend. De oudste club van het eiland is namelijk tijdens de wintermaanden dicht geweest, en kreeg een compleet nieuw interieur. Natuurlijk hebben we deze legendarische club wel gemist, maar Pacha’s totaal nieuwe look heeft het lange wachten zeker de moeite waard gemaakt. Ben je benieuwd wat je dit seizoen kan verwachten? Bekijk dan snel de foto’s hieronder.

Wanneer je de Pacha binnen loopt lijkt er weinig veranderd. Maar hou je niet voor de gek, zodra je de main room binnenloopt sta je in een totaal andere club, maar dan wel met hetzelfde authentieke Pacha gevoel.

De eerste opmerkelijke verandering is de DJ booth. Die staat nu als een soort troon in het midden van de club. Hoewel Pacha dit voorheen alleen deed op de avond van Solomun, staat de DJ nu iedere avond in het middelpunt van alle aandacht. Zo legde de architect van de nieuwe Pacha, Juli Capella, uit tijdens een pers conferentie: “De geest van deze tijd vraagt om het herpositioneren van de DJ, die nu de hoofdrolspeler van de avond is, vergeleken met de jaren 70 en 80 toen de DJ werd weggestopt in een donker hoekje. De DJ is verplaatst naar het midden van de club, zodat hij met het gehele publiek interactie heeft.”

De dansvloer van de Pacha is een aanzienlijk stuk groter gemaakt, waardoor de main room veel groter en toegankelijker is. De opstapjes bij de oude DJ booth zijn weg gehaald en het hervormen van het entree hebben ervoor gezorgd dat de dansvloer kon worden uitgebreid.

Doordat de dansvloer veel groter is en de DJ booth nu het hart van de superclub is, is de totale clubervaring veranderd. Natuurlijk vonden we de oude Pacha ook geweldig, maar de dansvloer was simpelweg niet groot genoeg voor alle clubgangers. Ook wordt de dansvloer en de DJ nu de focus van de club, in tegenstelling tot alleen het VIP gedeelte.

Maar natuurlijk blijft het vip gedeelte nog altijd een belangrijk aspect van de club. Het is nog steeds op een hoger level dan de dansvloer, dit keer achter de DJ booth geplaatst.

Dus.. sta je ook te trappelen om uit te gaan in de nieuwe Pacha? Dan heb je geluk want de club heeft in mei maar liefst nog vijf opening parties op de planning staan om het seizoen goed te starten!