Zondag 6 oktober closing Zoo Project

05 oktober 2019 Redactie 748
Zondag 6 oktober closing Zoo Project

Zoo Project sluit zondag 6 oktober zijn seizoen af met een bijzonder feestje. Benimussa Park's laatste aangekondigde feest van 2019 zal getuige zijn van een overvloed aan ondergronds talent, verspreid over vier arena's van muziek, beginnend in de buitenlucht en later naar binnen.

De voltooiing van een hoed-truc van verschijningen bij the zoo project in de laatste maand van het seizoen, zijn wij opgewonden dat Ida Engberg terug komt. Haar twee vorige sets in Benimussa Park op 8 en 22 september waren - niet alleen enkele van onze favoriete sets op de locatie - maar van de hele zomer.

We dachten dat het niet mogelijk was om nog meer van haar te houden, maar de dierenrechten- en milieuactiviste heeft haar artist fee gedoneerd aan Zoo Project's liefdadigheidspartner One Tree Planted. Dank aan alle betrokkenen voor hun voortdurende inzet om onze planeet te helpen. Ida Engberg is niet de enige grote ster in de stad voor de gelegenheid. Cocoon favoriet Dana Ruh is ook terug en maakt haar vierde verschijning van het seizoen. In de zeehondenkuil wordt alles geleid door de veteraan Bushwacka, die alweer een heerlijke zomer achter de rug heeft. Als vaste klant bij Pikes kwam hij bij de RESISTANCE-sluiting weer samen met zijn langdurige DJ-partner Layo. Nu keert hij terug naar Benimussa Park om een geweldig Ibiza-seizoen af te sluiten.

Hot Creations' favorieten Luca Cazal en Ali Love treden live op als hun Infinity Ink project. Het duo staat bekend om de smash-hit Infinity, het duo is geen onbekende voor Zoo Project en weet precies wat er nodig is om de dansvloer in beweging te krijgen.

Om de zaken authentiek te houden, heeft Zoo Project de bekende gezichten van de campagne uitgenodigd om de afsluiting te vieren. Resident Defex, Davina Moss, Eli Rojas, Federico Grazzini en Real Gang Soundsystem's Miller en Nicolau zijn allemaal aanwezig voor de rit.

Als je ze over het park verspreidt, kun je Davina betrappen die de zeehondenkuil opent en Eli die met Milou naar de boomhut gaat. Ondertussen, Defex en de echte bende zorgen voor zaken in het konijnenhol naast Dana Ruh vanaf 23:00 uur.