Zoo Project lanceert Noah's Ark bootparty

11 maart 2018 Lisa 240
Zoo Project lanceert Noah's Ark bootparty

Alle clubgangers opgelet, we hebben namelijk exciting partynieuws! Deze zomer zal er een nieuw feestje worden gelanceerd op ons geliefde party eiland ibiza. Net toen we dachten dat we inmiddels alles al hadden gezien, komt Zoo Project met een geweldig idee. Zoo Project’s officiële boot pre-party, Noah’s Ark, zal op zondag 27 mei gaan varen. Zij zullen iedere week over het azuurblauwe water rondom Ibiza gaan cruisen, en tot 30 september, zal het iedere zondag een waar gekkenhuis worden op zee.

Zoo Project heeft met haar jungle thema officieel het meest toffe bootfeestje wat er aanstaande zomer op Ibiza zal plaatsvinden. Laat het beest in je los en geniet van briljante underground muziek terwijl je langs het magische en magnetische Es Vedrà vaart.

Aan boord zal je entertaint worden door optredens van echte tribal dancers, terwijl je geniet van de lekkere cocktails die de bar te bieden heeft. In de ticketprijs zijn twee gratis drankjes inbegrepen, en ook zal er genoeg te snacken zijn voor alle hongerige diertjes. Oh en vergeet vooral niet je te laten opmaken door de visagisten aan boord, die jou helemaal jungle proof zullen maken.

Noah’s Ark zal elke zondag om 15.00 aan varen, en dient als warming up voor de wekelijkse reguliere editie van zoo project, wat ook aanstaande zomer weer op de zondag avond zal plaatsvinden. Dus dit feest is ideaal voor alle diehard feestgangers, die geen zin hebben om pas in de avond te beginnen met dansen.

Eenmaal terug aan land is er gratis vervoer geregeld die je rechtstreeks zal meenemen naar het Benimussa Park. Hier wordt het namelijk pas een echte wilde jungle, die tot 23.00 buiten en 02.00 ’s nachts binnen door gaat. Maar wij rekenen erop dat je natuurlijk een uitnodiging ontvangt voor die super geheime afterparties.

Man man man, wat blijft Ibiza toch een heerlijk eiland. Kunnen we alvast de tijd voor uitspoelen en kan die zomer nou eens gaan beginnen? Dus voorkom teleurstelling en reserveer alvast een spot op Noah’s Ark. Tickets zijn nu online verkrijgbaar.