Zwaar gewond bij woningoverval

08 december 2015 Redactie 263

ambulanceSANTA GERTRUDIS - De eigenaar van een populaire keten van kapsalons is gisteren ernstig gewond geraakt bij een gewelddadige overval in zijn huis in Santa Gertrudis. Bij de overval zouden tenminste drie daders betrokken zijn.

De overval, die plaatsvond rond 4:00 in de nacht van zondag op maandag, werd gepleegd door tenminste drie daders die gewapend en met bivakmutsen te werk gingen. Het slachtoffer is met een pistool op zijn hoofd geslagen. Bronnen dichtbij het onderzoek wisten te melden dat er een geldbedrag, een laptop en een iPhone is buitgemaakt. Bij daglicht werd in de buurt de portefeuille van het slachtoffer teruggevonden door de politie.

Toen de daders vertrokken wist het slachtoffer nog wel zelf de politie te bellen. De politie die ter plaatse kwam trof een zwaar gewond slachtoffer, een man van in de zestig. Hij had een gapende wond op zijn hoofd en moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis Can Misses worden vervoerd om daar te worden behandeld. De wond op zijn hoofd werd met 35 hechtingen gedicht.

De gerechtelijke politie van de Guardia Civil heeft is een onderzoek gestart in de hoop de identiteit van de daders te achterhalen.