Zweven boven San Antonio

03 september 2017 Lisa 245
Zweven boven San Antonio

Er zijn dagen dat je fluitend op de fiets naar je werk gaat. Er zijn dagen wanneer je er wat minder zin in hebt. Maar heel af en toe zijn er van die momenten dat je je afvraagt waar je in godsnaam aan begonnen bent. Toen ik hoorde dat ik een katapult moest gaan zitten die 40 meter de lucht in werd geschoten, en vervolgens 360 graden draaiend in een soort apenkooi over San Antonio zou bungelen, moet ik toegeven dat die vraag wel even door mijn hoofd ging.

Maar goed, om te voorkomen dat ik de rest van het jaar als een pussy bekend zou staan onder mijn collega’s, ging ik toch maar in het apparaat zitten. Ook probeerde ik vooral niet teveel te denken aan de hamburger en cocktail die ik net er voor naar binnen had gewerkt.

Maar erg lang tijd om te denken had ik niet, wat achteraf gezien maar beter was. Terwijl ik nog bezig was met mn schietgebed, werd ik als een soort stuiterbal de lucht ingelanceerd.

Als ik mijn ogen open had gedaan, had je vast een waanzinnig uitzicht over Ibiza gehad. Verder heb ik m'n longen uit mn lijf geschreeuwd, waardoor ik nu klink als Ma Flodder. Maar dat zou misschien ook door de goedkope Marlboro light hier kunnen komen.

Ben je een echte adrenaline junkie en geen schijterd zoals ik? Vind je de hele dag bakken op het strand maar saai en heb je wel zin in wat actie? Dan is de slingshot in het bruisende centrum van San Antonio echt iets voor jou. Maar wees slim, en bewaar die cocktails voor na deze thrilling ride.