Over ons

Wat is Ibizavandaag
Ibizavandaag.nl is een actuele nieuwsbron voor iedereen die de Nederlandse taal begrijpt en interesse heeft in Ibiza. Geen ingewikkelde abonnementen of dure tijdschriften of magazines, gewoon het nieuws van elke dag en specials over de horeca op Ibiza en Nederlandse ondernemers op Ibiza.

Wat bieden we
Alles in duidelijke rubrieken en bovendien aangevuld met de mooiste foto’s van Ibiza. Ook is er de mogelijkheid om gratis zoekertjes te plaatsen. Handig als je de garage op gaat ruimen, of als je iets bijzonders zoekt.

Toekomst
Het doel is een informatieve, actuele digitale krant in het Nederlands te bieden die voor Nederlandse mensen op Ibiza, bezoekers van het eiland en toekomstige bezoekers een bron van informatie biedt.

Waarom Ibizavandaag
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Ibizavandaag.nl als favoriete informatiebron over Ibiza:
– altijd actueel nieuws
– berichtgeving direct vanaf het eiland
– gemaakt door Nederlanders
– iedere dag specials

Copyright artikelen ©
Alle artikelen op deze website zijn onderhevig aan copyright en mogen zonder toestemming van de redactie niet worden overgenomen. Wil je toch materiaal overnemen, gebruik van maximaal 50 woorden van het artikel en plaats een link naar het volledige artikel op Ibizavandaag.nl
Indien delen van een artikel worden overgenomen dient de bronvermelding tenminste een aanklikbare link te bevatten.

Publicaties
Alle publicaties op Ibizavandaag zijn permanent en zullen onder geen enkele voorwaarde verwijderd worden. Ibizavandaag neemt geen enkele verantwoording voor wat betreft de inhoud van overgenomen of geciteerde stukken. Wij behouden ons het recht voor om ingezonden artikelen te wijzigen, in te korten, aan te passen of te weigeren. Onze redactie is onafhankelijk en zal geen enkele partij een voorkeursbehandeling geven.
Indien er publicaties plaats vinden die redactioneel gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld een banner, dan zal dit artikel door ons aangeduid worden als advertentie.

Identificatie
Ibizavandaag is een onderdeel van de Ibiza Media Groep B.V..