Advertentie mogelijkheden op Ibizavandaag

Ibizavandaag is de grootste actuele nieuwsbron voor Nederlanders. De website heeft gemiddeld 28.000 bezoekers per maand. Met een totaliteit van rond de 330.000 bezoekers per jaar. Ook heeft de website 15.000 vaste volgers.

Daarnaast is Ibizavandaag erg actueel op verschillende socialmedia kanalen. Op Facebook, Instagram en Snapchat worden dagelijks de leukste nieuwtjes van Ibiza geplaatst. Op YouTube komen er elke week 3 nieuwe vlogs over alles wat er op Ibiza te doen is. Wanneer je met ons een samenwerking aangaat, werk je met de grootste actuele Nederlandse nieuwsbron van Ibiza.

Wij hebben voor adverteerders 3 verschillende soorten advertentiepakketten opgesteld. Door te adverteren op de website zal uw merkbekendheid toenemen. 

  • Brons pakket: In dit pakket geven wij de mogelijkheid om uw advertentie op de website te plaatsen. En zal uw bedrijf langs komen op de social media kanalen.
  • Zilver pakket: In dit pakket geven wij de mogelijkheid om op meerdere plekken op de website te adverteren. En een Interview met onze journalist.
  • Goud pakket: Dit is het ideale pakket als u zoveel mogelijk advertentieruimte wilt. Waarbij ook extra veel promotie zal worden gemaakt op onze sociaal mediakanalen en zullen wij een professionele promotiefilm maken voor uw bedrijf! Ook zal je hierbij een extra ‘’up to date’’ advertentie plaats krijgen op de website.

Voor de gehele informatie van de pakketten neem een kijkje in de adverteerders briefing.
 

Voor vragen over alle mogelijkheden kunt u mailen naar:

Yvette Holleman

[email protected] 

+316 11 42 36 44